Κοπή πίτας 2018 - Πρόσκληση

 

 

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ του ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ
και η εφημερίδα " ΞΙΦΙΑΣ "
σας προκαλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας
που θα γίνει την Δευτέρα 5/2/2018 και ώρα 17:00 
στην οδό Φειδίου 10, Αθήνα.
Τηλ: 210-75.64.526

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

 

 

Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ιμίων 30-1-2018_ΚΕΘΑ

24/1/2018
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα 
Τιμώντας τους νεκρούς των Ιμίων:
Αντιναύαρχο Χ. Καραθανάση, 34 ετών, κυβερνήτη, 
Αντιναύαρχο Π. Βλαχάκο, 31 ετών, συγκυβερνήτη, και 
Πλοίαρχο Ε. Γιαλοψό, 29 ετών, χειριστή συσκευών.
καθώς και όλους όσους μέχρι σήμερα δώσανε τη ζωή τους, στη εκτέλεση του καθήκοντος, υπερασπιζόμενοι τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο αλλά και στην υπόλοιπη πατρίδα, με την ευκαιρία της επετείου της θυσίας τους, διοργανώνει εκδήλωση τιμής στο μνημείο των πεσόντων, που βρίσκεται στη συμβολή της λ. Β. Σοφίας και των οδών Ρηγίλλης και Μουρούζη
την ΤΡΙΤΗ 30 Ιανουαρίου 2018.
Καλούμε
Συναδέλφους καθώς και φορείς αποδέκτες του παρόντος να παραστούν και να τιμήσουν τους νεκρούς μας.
Ώρα 11.00: Συνάντηση έξω από το Πολεμικό Μουσείο (στάση Ευαγγελισμός).
Ώρα 11.20: Μετακίνηση προς το μνημείο 
Ώρα 11.30: Κατάθεση στεφάνων
Η συνεχώς κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο με την ανοχή αλλά και την ενθάρρυνση των ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΗΠΑ, σε συνδυασμό με τους ανταγωνισμούς στην ευρύτερη περιοχή της Αν. Μεσογείου για τον έλεγχο και εκμετάλλευση των φυσικών πόρων και των δρόμων μεταφοράς τους, αυξάνουν δραματικά τους κινδύνους εμπλοκής της πατρίδας μας σε τοπική ή γενικότερη πολεμική ανάφλεξη.
Ο Ελληνικός λαός καλείται, να συνταχθεί με τη στήριξη κερδοφόρων πολεμικών επιχειρήσεων άλλων και ξένων προς τις ανάγκες του, τη στιγμή που μέσω των οικονομικών περικοπών που του επιβάλλουν, οδηγείται στα όρια των βιολογικών του αντοχών.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις οδηγούνται σε πολεμικές επιχειρήσεις, θυσιάζοντας στο βωμό ξένων συμφερόντων, ότι πιο πολύτιμο διαθέτει η πατρίδα μας, τη νεολαία της και το αύριο των επόμενων γενιών.
Παρακαλούμε για δηλώσεις συμμετοχής φορέων είτε ηλεκτρονικά, είτε στον συντονιστή Φωτιάδη Τριαντάφυλλο 6972714854
Η γραμματεία της ΚΕΘΑ
 
--------------------------
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Την 30/1/2018 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμή των πεσόντων αξιωματικών του ΠΝ στα Ίμια, καθώς και προς όλους όσους διαχρονικά δώσανε τη ζωή τους, στην εκτέλεση του καθήκοντος, υπερασπιζόμενοι τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας στο Αιγαίο αλλά και στην υπόλοιπη πατρίδα. 
Οι τρεις πεσόντες συνάδελφοι του Πολεμικού Ναυτικού που αποτελούσαν το πλήρωμα ελικοπτέρου, που προερχόμενο από την ελληνική φρεγάτα "Ναβαρίνο" κατέπεσε ξημερώματα της 31/1/1996, στη θάλασσα, βόρεια των βραχονησίδων, είναι το ανθρώπινο "τίμημα" της κρίσης των Ιμίων, που δυστυχώς δεν είναι και το μόνο. Με την κρίση εκείνη ανοίχθηκε ο δρόμος για τη συνολική αμφισβήτηση του καθεστώτος στο Αιγαίο, ενώ οι ΗΠΑ αναγορεύθηκαν / επαναβεβαιώθηκαν, ως επιδιαιτητές.
 
Σημειώνεται ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ), όπως συμβαίνει κάθε χρόνο εδώ και μια 10ετία περίπου, αποδεικνύοντας ότι τελετές μνήμης σαν αυτή δεν είναι μονοπώλιο κρατικών φορέων, ή εθνικιστικών και φασιστικών κύκλων.
Εκτός από την ΚΕΘΑ στην εκδήλωση πήραν μέρος και κατέθεσαν λουλούδια η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝΕΑΕΔ) , ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αποφοίτων Σχολών Υπαξιωματικών ΠΝ, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αποστράτων  (ΣΕΑΑ) και η Πρωτοβουλία Αποστράτων για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην κοινωνική ασφάλιση.
Ιδιαίτερου συμβολισμού ήταν όμως και η συμμετοχή εκπροσώπων από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Οικογενειών Πεσόντων Αεροπόρων (ΠΑΣΟΙΠΑ), καθώς και εκ μέρους της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) που κατέθεσαν δάφνινα στεφάνια. Χαιρετισμό στην εκδήλωση έστειλε και η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ).
 
Από τον συντονιστή της εκδήλωσης τονίστηκε ότι κλιμακώνεται συνεχώς η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο με την ανοχή, αλλά και την ενθάρρυνση των ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΗΠΑ, γεγονός που ενέχει κίνδυνο τοπικής σύρραξης. Επίσης τονίστηκε, ότι αυξάνεται δραματικά ο κίνδυνος εμπλοκής της πατρίδας μας σε γενικότερη πολεμική ανάφλεξη, εξαιτίας των ανταγωνισμών μεταξύ των ιμπεριαλιστών στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Αν. Μεσογείου, για τον έλεγχο και εκμετάλλευση των φυσικών πόρων και των δρόμων μεταφοράς τους. Μια επικίνδυνη πολεμική εμπλοκή για συμφέροντα ξένα προς το λαό, που όμως θα κληθεί να θυσιάσει νεολαία και στρατιωτικούς, ενώ ήδη πληρώνει μια κρίση για την οποία δεν φταίει. Μια επικίνδυνη εμπλοκή στην οποία οδηγεί τη χώρα ολοταχώς, χωρίς κανένα ενδοιασμό και αιδώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. 
 
30/1/2018
Η Γραμματεία της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα

 

sigjrr

 

 

Νέο Δ.Σ. στον ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ - Συγκρότηση σε σώμα

Στις αρχαιρεσίες της 3ης Δεκεμβρίου 2017, εξελέγη το νέο Δ.Σ. του ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ για την προσεχή τριετία το οποίο την 7η Δεκεμβρίου συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:


Αντιπλοίαρχος (Ε) Π.Ν ε.α.   Ζουπαντής     Ευστράτιος       Πρόεδρος
Αντιπλοίαρχος (Ε) Π.Ν ε.α    Δέδης            Δημήτριος        Αντιπρόεδρος
Αντιπλοίαρχος (Ε) Π.Ν ε.α.   Οβσανιάν       Παναγιώτης      Γενικός Γραμματέας
Πλωτάρχης     (Ε) Π.Ν ε.α.   Βασιλάκης      Γεράσιμος        Ταμίας
Σημαιοφόρος  (Ε) Π.Ν ε.α.   Σοφιανός        Δημήτριος        Ειδικός Γραμματέας
Σημαιοφόρος  (Ε) Π.Ν ε.α    Βαπορίδης      Σωτήριος          Αναπληρωτής Ταμίας
Ανθυπασπιστής (Ε) Π.Ν ε.α  Γεροκώστας   Βάϊος               Έφορος εκδηλώσεων


                                       Για το Δ.Σ


Ο Γενικός Γραμματέας                                   Ο Πρόεδρος


Πλωτάρχης (Ε) Π.Ν. ε.α.                     Αντιπλοίαρχος (Ε) Π.Ν. ε.α.

Οβσανιάν Παναγιώτης                          Ευστράτιος Ζουπαντής

 

το αρχείο σε --> [ Doc ]

 

 

 

Επαναληπτική Γεν. Συνέλευση & Αρχαιρεσίες Νέου ΔΣ ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ & Υποψηφιότητες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι.   Η επαναληπτική  ΓΕΝΙΚΗ   ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ    ΚΑΙ  

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου την

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 και ώρας 11:00 έως 16:00.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΘΑ

ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.    

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Ευστράτιος Ζουπαντής

 

 2017 12 03 ypopsifiotites

Το παρόν και το μέλλον του "Ξιφία"...

Συναδέλφισσες /Συνάδελφοι
Η επίδραση της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης έχει χτυπήσει εδώ και καιρό τις πόρτες όλων μας και έχει μπει μέσα στη ζωή μας άγρια, αδυσώπητη, στιβαρή, απάνθρωπη, όπου εμείς και οι οικογένειές μας δοκιμάζονται από τις συνεχείς μειώσεις στις συντάξεις, την κατάργηση των δικαιωμάτων μας στην υγεία, την πρόνοια, την περίθαλψη, και απαιτείται, σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας από κοινού.
 Η εγγραφή σου στο Σύλλογο ηταν το πρώτο βήμα, η συμμετοχή σου στη ζωή και τη δράση του πρέπει να είναι το επόμενο, προκειμένου να υπερασπίσουμε και να διεκδικήσουμε όσα κατακτήσαμε και δικαιούμαστε μετά από τόσα χρόνια δουλειάς, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την σημερινή δύσκολη κατάσταση αλλά και τις μάχες που έρχονται.
Το Δ.Σ του Συλλόγου μας καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες να διατηρήσει το  λειτουργικό κόστος  έκδοσης της εφημερίδας, της αίθουσας των γραφείων  μας και της δραστηριότητάς του σ’ ένα ανεκτό επίπεδο λειτουργίας. 
Είναι επιτακτική η ανάγκη να ξεπεράσουμε τις τρέχουσες  οικονομικές δυσκολίες  αλλά και τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις.
 Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών που και εσείς αντιμετωπίζετε, σ’ αυτούς τους κρίσιμους καιρούς όμως δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από την ενωτική διάθεση και κοινή δράση, κάνε πράξη την αλληλεγγύη.  Η διατήρηση της αισιοδοξίας μας και της αγωνιστικότητάς μας θα βοηθήσει για να κατακτήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.
Μην ξεχνάτε ότι ο Σύλλογος μας  έχει ως μοναδικό πόρο τη συμβολική σχεδόν ετήσια συνδρομή των μελών του, γι αυτό και η εκπλήρωση της υποχρέωσης αυτής από όλους μας αποτελεί αναγκαίο όρο επιβίωσής του!
Σας ευχαριστούμε θερμά!
 
Φωτιάδης Τριαντάφυλλος 
Μέλλος ΔΣ του ΞΙΦΙΑ
 
 

sigjrr

 
 

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Νέου Δ.Σ. ΠΜ / ΣΑΣΥ / ΠΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι   Η   ΓΕΝΙΚΗ   ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ    ΚΑΙ  

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και από ώρας 11:00 έως 16:00

στα γραφεία του συλλόγου και σε περίπτωση  μη απαρτίας

την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017  τις ίδιες ώρες .

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΘΑ

ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ   

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Δηλώσεις υποψηφιότητας μέχρι 16 Νοεμβρίου 2017 για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή , στα γραφεία του συλλόγου, Φειδίου 10 Αθήνα προσωπικά, τηλεφωνικά, με Fax(2107564526) ή μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου  (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Ευστράτιος Ζουπαντής

Να μη σβήσει η φωνή του '' Ξιφία ''.!.!

 

Ας μη σβήσει η φωνή του '' Ξιφία '' 

Αγαπητές/οί συνάδελφοι
Το ΔΣ του συλλόγου μας καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες να διατηρήσει το λειτουργικό κόστος έκδοσης της εφημερίδας σ΄ ένα ανεκτό επίπεδο λειτουργίας.
Είναι επιτακτική  ανάγκη να ξεπεράσουμε τις τρέχουσες οικονομικές δυσκολίες αλλά  και τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις.
Μην ξεχνάτε ότι ο Σύλλογος μας έχει ως μοναδικό πόρο, τη συμβολική σχεδόν, ετήσια συνδρομή των μελών του, για αυτό και η εκπλήρωση της υποχρέωσης αυτής από όλους μας αποτελεί αναγκαίο όρο επιβίωσης του.!
'Οσοι συνάδελφοι θέλουν, ας βοηθήσουν με κατάθεση στην Πειραιώς ..  IBAN GR90 0171 0020 0060 0204 0032 937 .
Σας ευχαριστούμε.
 
 

sigjrr

 
 

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας 2017 - ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ

Την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00 στην λέσχη του συλλόγου Φειδίου 10 Ο ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ και η εφημερίδα ΞΙΦΙΑΣ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην πρώτη εκδήλωση του 2017.
Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα (όπως κάθε χρόνο ) την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : 
Ο Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ , ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος ΠΝ, Εκπρόσωποι Ενώσεων, Συλλόγων, Συνδέσμων,  πλήθος συναδέλφων και φίλοι του συλλόγου .
 
 

sigjrr

 

 

Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ιμίων 31-1-2017_ΚΕΘΑ

24/1/2017
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα 
Τιμώντας τους νεκρούς των Ιμίων:
Αντιναύαρχο Χ. Καραθανάση, 34 ετών, κυβερνήτη, 
Αντιναύαρχο Π. Βλαχάκο, 31 ετών, συγκυβερνήτη, και 
Πλοίαρχο Ε. Γιαλοψό, 29 ετών, χειριστή συσκευών.
καθώς και όλους όσους μέχρι σήμερα δώσανε τη ζωή τους, στη εκτέλεση του καθήκοντος, υπερασπιζόμενοι τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο αλλά και στην υπόλοιπη πατρίδα, με την ευκαιρία της επετείου της θυσίας τους, διοργανώνει εκδήλωση τιμής στο μνημείο των πεσόντων, που βρίσκεται στη συμβολή της λ. Β. Σοφίας και των οδών Ρηγίλλης και Μουρούζη
την ΤΡΙΤΗ 31 Ιανουαρίου 2017.
Καλούμε
Συναδέλφους καθώς και φορείς αποδέκτες του παρόντος να παραστούν και να τιμήσουν τους νεκρούς μας.
Ώρα 12.00: Συνάντηση έξω από το Πολεμικό Μουσείο (στάση Ευαγγελισμός).
Ώρα 12.20: Μετακίνηση προς το μνημείο 
Ώρα 12.30: Κατάθεση στεφάνων
Η συνεχώς κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο με την ανοχή αλλά και την ενθάρρυνση των ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΗΠΑ, σε συνδυασμό με τους ανταγωνισμούς στην ευρύτερη περιοχή της Αν. Μεσογείου για τον έλεγχο και εκμετάλλευση των φυσικών πόρων και των δρόμων μεταφοράς τους, αυξάνουν δραματικά τις πιθανότητες γενικότερων πολεμικών αναφλέξεων και εμπλοκής σ' αυτές της πατρίδας μας.
Καλούν τον Ελληνικό λαό, να συνταχθεί με τη στήριξη κερδοφόρων πολεμικών επιχειρήσεων άλλων και ξένων προς τις ανάγκες του, τη στιγμή που μέσω των οικονομικών περικοπών που του επιβάλλουν, οδηγείται στα όρια των βιολογικών του αντοχών.
Καταδικάζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις σε εμπλοκή τους σε πολεμικές επιχειρήσεις, θυσιάζοντας στο βωμό ξένων συμφερόντων, ότι πιο πολύτιμο διαθέτει η πατρίδα μας, τη νεολαία της και το αύριο των επόμενων γενιών.
Παρακαλούμε για δηλώσεις συμμετοχής φορέων είτε ηλεκτρονικά, είτε στον συντονιστή Νίκο Παπαναστάση τηλ. 6944870386
Η γραμματεία της ΚΕΘΑ
 
--------------------------
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ
1/2/2017
 Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ), μαζί με άλλους φορείς εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, προς τιμή των πεσόντων στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996 και προς τιμή όλων εκείνων που κατά καιρούς έχουν πέσει στο Αιγαίο, εναπόθεσαν λίγα λουλούδια στο μνημείο, που βρίσκεται στη συμβολή της λ. Β. Σοφίας και Μουρούζη.
Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς γιατί ένας ικανός αριθμός μελών και φίλων έδωσε το "παρών" του! Τους ευχαριστούμε θερμά.
Πατριώτες εν ενεργεία και απόστρατοι αξιωματικοί αποτίσαμε φόρο τιμής, αλλά συγχρόνως στείλαμε το μήνυμα, ότι δεν επιτρέπουμε τέτοιες επετείους να τις σφετερίζονται  οι αυτοαποκαλούμενοι “υπερ-πατριώτες”.
Η επέτειος των Ιμίων, υπενθυμίζει γεγονότα, λάθη και πολιτικές υποχωρήσεων στα κυριαρχικά μας δικαιώματα, επίκαιρα όσο ποτέ αυτή την περίοδο, που η δίνη των γεωπολιτικών ανταγωνισμών ακουμπά άμεσα την πατρίδα μας με πιθανές ολέθριες συνέπειες για το λαό μας και τους λαούς της περιοχής.
Οι τρεις πεσόντες είναι το ανθρώπινο "τίμημα" της κρίσης των Ιμίων, που δυστυχώς δεν είναι και το μόνο. Με την κρίση εκείνη εδραιώθηκε η πρακτική της συνολικής αμφισβήτησης του καθεστώτος του Αιγαίου, ενώ οι ΗΠΑ αναγορεύθηκαν / επαναβεβαιώθηκαν ως επιδιαιτητές, σ' ένα χώρο ζωτικό για τα συμφέροντα που εκπροσωπούν, που καμιά όμως σχέση δεν έχουν με τα συμφέροντα της Ελλάδας.
Οι τρεις των Ιμίων έσωσαν την τιμή των ενόπλων μας δυνάμεων! 
 
ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ 
                                                                                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΘΑ
 
 

 

sigjrr

 

 

Κοπή πίτας 2017 - Πρόσκληση

 

 

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ του ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ
και η εφημερίδα " ΞΙΦΙΑΣ "
σας προκαλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας
που θα γίνει την Κυριακή 05/02/2017 και ώρα 11:00 πμ
στην οδό Φειδίου 10, Αθήνα.
Τηλ: 210-75.64.526

 

 

Απονομή Βραβείων σε Αριστούχους Μαθητές.

Την 15η Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, αίθουσα Τροπαίων, η τελετή βράβευσης Αριστούχων Μαθητών Β’ και Γ’ Λυκείου, τέκνων στρατιωτικού εν ενεργεία, εν αποστρατεία και πολιτικού προσωπικού ΠΝ.
Για μεταφορά των προσκεκλημένων στη ΣΝΔ, διατίθενται δύο (2) λεωφορεία όπως παρακάτω:
Από Αθήνα /Πλατεία Κλαυθμώνος            : 16:40  &
Από Πλατεία Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά : 17:15.
...............
 Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, η απονομή βραβείων στους αριστούχους μαθητές Β’ και Γ’ Λυκείου, τέκνα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού. Τα βραβεία απένειμαν ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ, τα μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου και οι πρόεδροι ενώσεων και συνδέσμων.
 
 
Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες "εδώ".