2014-10-14-1-agwgi 
Αυτές είναι οι πρώτες αγωγές που κατέθεσαν οι στρατιωτικοί - Και υψηλόβαθμοι ανάμεσά τους
   Οι πρώτες αγωγές στρατιωτικών κατατέθηκαν και πήραν τον δρόμο τους για να εκδικαστούν . Το αποτέλεσμα θεωρείται δεδομένο ,με βάση την απόφαση που έχει εκδόσει το Συμβούλιο της Επικρατείας και η οποία προβλέπει επιστροφή μισθών και συντάξεων στα επίπεδα του θέρους του 2012. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση ή “λύση” δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.
   Το κείμενο της αγωγής μεγάλο! 110 σελίδες χρειάστηκαν για να αναφερθούν όλα τα γεγονότα και οι αποφάσεις που έχουν φέρει τους στρατιωτικούς στην σημερινή δύσκολη θέση. Το κείμενο της αγωγής είναι πανομοιότυπο για όλους. Αυτό που διαφέρει είναι οι διεκδικήσεις που έχει ο κάθε στρατιωτικός που καταθέτει αγωγή ,αφού τα χρήματα που μπορεί να διεκδικήσει είναι συνάρτηση του βαθμού του και των χρόνων υπηρεσίας του.
    Από τα πρώτα ενδεικτικά στοιχεία προκύπτει ότι ανάμεσα στους στρατιωτικούς που επέλεξαν τον δρόμο της δικαστικής διεκδίκησης περιλαμβάνονται και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί, οι οποίοι όπως αποκάλυψε το Onalert μπορούν να διεκδικήσουν -και να κερδίσουν- αξιοσέβαστα ποσά.
   Το “ρεύμα” των στρατιωτικών που θα ακολουθήσει τον δρόμο των αγωγών γίνεται όλο και πιο δυνατό. Τα “ταμπού” και οι “φοβίες” του παρελθόντος φαίνεται ότι ξεπερνιούνται πολύ γρήγορα. Η οικονομική “στενότητα” στην οποία οδηγήθηκαν οι στρατιωτικοί βοήθησε πολύ σ΄ αυτό.
Αποσπάσματα από την αγωγή που κατατέθηκε:
 2014-10-14-2-Agwgi
---///---
 
2014-10-14-3-Praxi-Katathesis
 
Που στηρίχθηκαν όλα αυτά; Στην απόφαση του ΣτΕ την οποία προκάλεσαν με την προσφυγή τους οι στρατιωτικοί που την υπέγραψαν.
 
2014-10-14-4-diatauta