2014-09-22 prosxedio 000

 

Το Onalert αποκαλύπτει όλο το σχέδιο του μισθολογίου που έστειλαν Αβραμόπουλος-Κικίλιας-Βαρβιτσιώτης στο υπουργείο Οικονομικών. Δημοσιεύουμε αυτούσιο το κείμενο που υπογράφει ο ίδιος ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος και συνοδεύει αναλυτικούς πίνακες με το τί θα πάρει ο κάθε στρατιωτικός στον βαθμό του.

Τι προκύπτει απ΄ όσα γράφει ο Αβραμόπουλος; Ότι η ετήσια δαπάνη αν οι μισθοί πάνε στο 2012 είναι 91 εκατομμύρια ευρώ κι όχι τα τρελά νούμερα που διαδίδουν από το υπουργείο Οικονομικών.

Το σχέδιο Αβραμόπουλου είναι αυτό που λέμε ...πολύ καλό για να γίνει αληθινό.

Διαβάστε τι γράφει ο Αβραμόπουλος και δείτε τους πίνακες:

Πηγή: Onalert

 

Σχολιασμός προτεινουμένου μισθολογίου ΥΠΕΘΑ από ΠΟΕΣ
Με την πρόταση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) για το νέο μισθολόγιο των στρατιωτικών ανά χείρας, όπως αυτή διέρρευσε στον ηλεκτρονικό τύπο, με το παρόν έγγραφό μας προσπαθούμε, μετά από μελέτη του, να διαπιστώσουμε αφενός το βαθμό βελτίωσης τον αποδοχών των Ελλήνων στρατιωτικών, που αυτό ευαγγελίζεται και αφετέρου τη διάθεση από μέρους της Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ, να ενεργήσει προς συμμόρφωση της υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφασης της Ολομελείας του ΣτΕ, αποκαλύπτοντας εν μέρει το στίγμα των προθέσεων της Κυβέρνησης.

Έχοντας παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα τόσο από τη διαρροή όσο και από την επίσημη δημοσίευση της ανωτέρω δικαστικής απόφασης και λαμβάνοντας υπόψη τις δημόσιες τοποθετήσεις κυβερνητικών στελεχών σχετικά με την πρόθεση της Πολιτείας να συμμορφωθεί πλήρως προς αυτή, δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε την επιφυλακτικότητά μας για την τύχη της υπόψη πρότασης του ΥΠΕΘΑ.

Τη δυσάρεστη αυτή εντύπωση έρχεται να ενισχύσει το περιεχόμενο της υποπαραγράφου 2ζ του διαβιβαστικού προς το ΥΠΟΙΚ εγγράφου, το οποίο αναφέρει επί λέξει ότι «οι αποδοχές των Στρατιωτικών και στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας καθορίζονται μονομερώς από το Υπουργείο Οικονομικών με ειδικές διατάξεις μισθολογικού περιεχομένου, σε αντίθεση με λοιπές κατηγορίες υπαλλήλων του Δημοσίου, των οποίων οι αποδοχές καθορίζονται ... ---> ---> Διαβάστε περισσότερα ....


-----/////-----