Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η

 

sj pn pa ls 

 

Σας ενημερώνουμε ότι, το Φαρμακείο μας από σήμερα 8-10-2013, δέχεται και εκτελεί κανονικά όλες τις συνταγές φαρμάκων (χειρόγραφες και ηλεκτρονικές) για όλα τα εν ενεργεία στελέχη και τα μέλη των οικογενειών τους, των ταμείων του ΣΞ – ΠΝ – ΠΑ και ΛΣ.

 Με τον τρόπο αυτό, πιστεύουμε ότι σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, συμβάλλουμε στη πολύπλευρη διευκόλυνση σας, καθώς δεν θα απαιτείται πλέον να προκαταβάλλετε το συνολικό κόστος των φαρμάκων σας, παρά μόνο την προβλεπόμενη συνταγογραφούμενη συμμετοχή σας, όπως επίσης δεν θα απαιτείται να υποβάλλεται υπηρεσιακά τις αντίστοιχες συνταγές και δικαιολογητικά, ούτε και να αναμένετε να εισπράξετε τη σχετική δαπάνη σας.

 Πέραν του ανωτέρω, με την επίδειξη της ταυτότητας ή του βιβλιαρίου ή άλλου σχετικού παραστατικού της ιδιότητας σας, θα παρέχουμε σε εσάς και στα άμεσα ασφαλισμένα μέλη της οικογένειας σας, γενική ΕΚΠΤΩΣΗ -10% σε όλα τα παραφαρμακευτικά είδη (δεν ισχύει για φάρμακα υπό κρατική διατίμηση). Επίσης, λάβετε υπόψη σας ότι, παρέχουμε πάγια ΕΚΠΤΩΣΗ από 15% έως και 25%, στα δερμο-καλλυντικά των μεγαλύτερων εταιρειών.

Πέρα των ανωτέρω, είμαστε στη διάθεση σας, για κάθε περεταίρω διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των στελεχών των Ε.Δ., μιας «οικογένειας» της οποία αισθανόμαστε ότι παραμένουμε αναπόσπαστα μέλη της.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας :

Φαρμακείο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

Πανόρμου 34 Αμπελόκηποι

115 23 ΑΘΗΝΑ

τηλ/φαξ : 210 6914630 – κιν. : 6943482787

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας

ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΕΤΑΡΤΗ 08:00 – 23:00 (συνεχές)

ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:00–14:00 & 17:30-20:30

 Παρακαλούμε όπως κοινοποιήσετε την παρούσα και ενημερώσετε κατά την κρίση σας, με όποιο τρόπο θεωρείτε πρόσφορο, τα στελέχη Ε.Δ. και Λ.Σ.

Με σεβασμό

Γεώργιος Βουλγαράκης

Φαρμακοποιός