2016 11 16 polytexneio1973

 
Συνάδελφοι
Η ΚΕΘΑ  τιμώντας τους αγωνιστές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου κατά της στρατιωτικοφασιστικής δικτατορίας,
• θέλοντας να συμβάλλει στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης  για την κορυφαία αυτή στιγμή της αντιδικτατορικής πάλης  και
• συνεχίζοντας τον αγώνα για μια ζωή με δικαιώματα, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, μαζί με την τεράστια δύναμη του λαού (των οικογενειών μας, των συγγενών και φίλων)
δίνει κι πάλι αγωνιστικό ραντεβού και συνέχεια στον αδικαίωτο αγώνα για "Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία - Εθνική Ανεξαρτησία",  «έξω οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ»!
Έτσι κι εφέτος, η Κίνηση απευθύνει κάλεσμα προς τους φορείς ε.ε. & ε.α. συναδέλφων που πιστεύουν, όπως εμείς, ότι το μήνυμα του ξεσηκωμού του Νοέμβρη του 1973 για μια καλύτερη κοινωνία, είναι ολοζώντανο και σήμερα, να συνεχίσουμε την παράδοση ετών και
• να καταθέσουμε μαζί λίγα λουλούδια στο ηρώο του Πολυτεχνείου την Πέμπτη 16 Νοεμ. ώρα 13.00 (συνάντηση ώρα 12.30 στη γωνία Στουρνάρη και Πατησίων)
• να πάρουμε μέρος στην καθιερωμένη πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ, με αφετηρία τη γωνία Σταδίου & Γεωργίου Σταύρου / Αρσάκη την Παρασκευή 17 Νοέμβρη, ώρα 17:00.
• να συμμετέχουμε στις κατά τόπους εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο σ' όλη τη χώρα.
 
--->   ---> Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου.
 
Η γραμματεία της ΚΕΘΑ
http://ketha.gr/nea.html
 
 
 
 

sigjrr