ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ

http://www.ketha.gr/index.html

E-Mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ζαλόγγου 7, 106.78 Αθήνα Ελλάδα

22/1/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα τιμώντας τους νεκρούς των Ιμίων:

•          Αντιναύαρχο Χ. Καραθανάση, 34 ετών, κυβερνήτη,

•          Αντιναύαρχο Π. Βλαχάκο, 31 ετών, συγκυβερνήτη, και

•          Πλοίαρχο Ε. Γιαλοψό, 29 ετών, χειριστή συσκευών.

καθώς και όλους όσους μέχρι σήμερα δώσανε τη ζωή τους ασκώντας τα καθήκοντά τους για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο,

πρόκειται, με την ευκαιρία της επετείου της απώλειας τους, να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων, που βρίσκεται στη συμβολή της λ. Β. Σοφίας και των οδών Ρηγίλλης και Μουρούζη.

την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Καλούμε

Μεμονωμένους συναδέλφους καθώς και

φορείς αποδέκτες του παρόντος

να παραστούν και να τιμήσουν τους νεκρούς μας.

Ώρα 12.30: Συνάντηση έξω από το Πολεμικό Μουσείο (στάση Ευαγγελισμός).

Ώρα 12.50: Μετακίνηση προς το μνημείο

Ώρα 13.00: Κατάθεση στεφάνων

Τις μέρες τούτες που η πατρίδα μας βάλλεται από διάφορες μεριές με στόχο τη λήστευση των πόρων της, τον περιορισμό των συνόρων της, και ο λαός εξαθλιώνεται οικονομικά και χάνει το ένα δικαίωμα μετά το άλλο, διατρανώνουμε και με την ευκαιρία αυτή ενθυμούμενοι και τιμώντας τη θυσία των συναδέλφων μας, πως τούτος ο τόπος είναι δικός τους και δικό μας και δεν τον χαρίζουμε, ούτε τον διαπραγματευόμαστε.

Παρακαλούμε για δηλώσεις συμμετοχής φορέων το αργότερο μέχρι την 29/1/14 είτε ηλεκτρονικά, είτε στον συντονιστή Βασίλη Φάρκωνα τηλ. 6932767262.

Η γραμματεία της ΚΕΘΑ