2015-04-17-0-111PrsidiumAthens

 Όλοι οι Ευρωπαίοι στρατιωτικοί που ασχολούνται με την εκπροσώπηση των συναδέλφων τους και δεκδικούν τα εργασιακά δικαιώματά τους βρίσκονται σήμερα στην Αθήνα για την συνεδρίαση των των εθνικών εκπροσώπων του ευρωπαϊκού οργανισμού στρατιωτικών οργανώσεων (EUROMIL). Σε μία περίοδο εξαιρετικά δύσκολη για όλους τους στρατιωτικούς και ειδικά τους Έλληνες η συνεδρίαση του Euromil στην Αθήνα είναι σημαντική.

   Στη σκιά της Ακρόπολης η υποδοχή των αντιπροσωπειών των συνδέσμων και ενώσεων του EUROMIL.
   Περισσότεροι από 80 εκπρόσωποι οργανώσεων του EUROMIL βρέθηκαν χθες 16/4/2015, στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου TITANIA στο κέντρο της Αθήνας.
   Ο Πρόεδρος του EUROMIL κ. Emmanuel Jacob ο οποίος είχε αφηχθεί από την προηγούμενη, χθες το πρωί και μετά από πρωτοβουλία της ΑΝΕΑΕΔ, είχε συνάντηση με τον ΥΦΕΘΑ κ Νίκο Τόσκα.
   Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα οργανωμένα σωματεία των στρατιωτικών, (εν ενεργεία και αποστρατεία), καθώς και ειδικά θέματα που αφορούν τη γενικότερη δραστηριότητα του EUROMIL στην περιοχή μας, αλλά και στην Ευρώπη.
   Χθες το απόγευμα, μετά το τέλος της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του EUROMIL, ο Πρόεδρος καλωσόρισε τους αντιπροσώπους από όλη την Ευρώπη, στο Olive Garden του TITANIA στη θέα της Ακρόπολης.
   Η βραδιά έκλεισε με την παρουσίαση χορευτικής παράστασης, από το συγκρότημα «ΤΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ».
   Το καλό κλίμα που επικράτησε στις συζητήσεις μεταξύ των συναδέλφων των μελών χωρών του EUROMIL, μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για μια ουσιαστική και συγχρόνως δημιουργική συνάντηση των εθνικών αντιπροσωπειών, για τις επόμενες δυο μέρες που θα διαρκέσει το Presidium Meeting.
Πηγή:ΑΝΕΑΕΔ

athenseuromil1.jpg athenseuromil2.jpg athenseuromil3.jpg